City Break la Bucuresti

Bucuresti city break 2014

City Break la Bucuresti? O idee geniala!

Sunt atatea lucruri minunate de vazut in Bucuresti, indiferent de anotimpul in care alegi sa vizitezi acest oras cosmopolit, modern si mereu agitat. Bucuresti este poate singurul oras unde vei intalni cladiri moderne de sticla construite langa monumente istorice, Bucuresti este orasul bisericilor, peste 500 de lacasuri de cult numara capitala Romaniei si Bucuresti este orasul care nu doarme niciodata.

Trebuie sa vizitezi Muzeul Cotroceni si Palatul Parlamentului, ca sa inveti ce a lasat frumos istoria regala si cea comunista pentru aceasta bijuterie din Romania: Bucuresti!

Sigur ca plimbarea pe Calea Victoriei ori pe Bulevardul Magheru este nemaipomenita, iar daca ai un ghid bun vei afla cate ceva despre cele mai vechi hoteluri si restaurante, primele teatre sau locurile de intalnire ale indragostitilor.

peles

Dupa ce vizitezi orasul Bucuresti, recomandarea este: Castelul Peles – la aproximativ 100 km de capitala Romaniei se afla primul castel electrificat din Europa. De asemenea, in anul 1888, Castelul Peles se bucura de incalzire centralizata, care mai functioneaza si astazi. Si nu doar atat! La Peles era folosit aspiratorul la inceput de secol XX.

Nu-ti ramane decat sa ne contactezi si ne ocupam noi de programul tau in Bucuresti, cu cele mai interesante recomandari pentru sejurul tau.Si nu uita ca te afli in tara a carei limba are 1700 ani si, de asemenea, in cea mai bogata tara din Europa in resurse de aur.

Promitem un Citybreak de exceptie la Bucuresti!

carte@alexandralazarescu.ro

0734.10.88.44

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calator in lume

Despre orice

Interviuri

Poezie

Vreau sa fiu turist in Romania!

  • Etichete