Impresiile mele – Targul de Turism al Romaniei de la Romexpo din Martie 2013

A fost cel mai mare eveniment din turismul romanesc: Targul de Turism al Romaniei de la Romexpo, in perioada 14-17 Martie 2013. De-abia astazi mi-am revenit din euforie si tot ce am trait in aceste zile, absolut minunate, ca sa pot descrie putin atmosfera de la grandiosul eveniment. Cuvintele sunt insa prea putine si prea goale pentru ce s-a intamplat acolo: agentiile de turism au avut standuri care mai de care mai atragatoare, mai profesioniste si in acelasi timp prietenoase. In seara dinaintea targului, miercuri, toata lumea punea la punct ultimele detalii pentru ca totul sa iasa perfect. Joi am asistat la deschiderea targului si apoi la show-ul de la standul Litoral-Delta Dunarii, unde protagonistii au fost Radu Mazare si Corina Martin, sub personajele Ulise si Medusa. Toate cele 4 zile ale Targului de Turism au fost extraordinar de aglomerate, de evenimente si vizitatori deopotriva, culminand cu cea de-a treia zi, sambata.

Am reintalnit la Targul de Turism oameni dragi mie, am avut ocazia sa fac si cateva interviuri foarte interesante cu persoane cunoscute din lumea turismului, am cunoscut oameni pe care ii stiam doar virtual, de pe blog-uri, din reviste sau de pe site-urile de socializare si nu in ultimul rand am tresarit si m-am bucurat imens, atunci cand am primit felicitari si cuvinte frumoase de la colegii mei din turism. Am spus “colegi” pentru ca eu consider ca in aceasta lume trebuie sa fim uniti, pentru a realiza impreuna ceva, si nu rivali, in ceea ce priveste construirea unei imagini a turismului romanesc.

Dragii mei, va multumesc din suflet celor care ma apreciati si ma sustineti, celor care cunoasteti cu adevarat proiectele in care sunt implicata. De-abia astept sa ne revedem! Si, desigur, felicitari tuturor celor ce se implica cu adevarat si cu pasiune in turism, pentru a construi impreuna turismul de calitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calator in lume

Despre orice

Interviuri

Poezie

Vreau sa fiu turist in Romania!

  • Etichete