Londra – cu gust bun despre bun gust!

londra7Londra este un oras regal exceptional, capitala Angliei si a Regatului Marii Britanii, o aglomeratie de obiective turistice asezate parca special ca intr-un spectacol de povesti uimitoare. Pe malul Tamisei isi are locul Palatul Westminster de mai bine de 1000 de ani, Parlamentul si celebrul Big Ben.

Daca mai facem cativa pasi ajungem la Westminster Abbey si in Piata Parlamentului, un loc perfect pentru fotografii. Iar pe malul celalalt al Tamisei ne asteapta London Eye, cea mai inalta roata, de unde putem admira intreaga metropola de la inaltime. Un tur complet dureaza o jumatate de ora.

londra1Din London Eye mai puteti admira si Tower Bridge, si London Bridge, dar si Turnul Londrei – vestit pentru bijuteriile coroanei pe care le adaposteste de secole.

Palatul Buckingham, ocupat pentru prima oara de Regina Victoria in anul 1837, ne asteapta cu schimbarea garzii, un spectacol in adevaratul sens al cuvantului.

Piata Trafalgar gazduieste Coloana lui Nelson, National Gallery si National Portrait Gallery, 2 galerii de arta bogate in tablouri si obiecte pretioase.

londra5

Piata Picadilly este celebra pentru locul unde se intalnesc cele 5 strazi vestite ale Londrei si este unul dintre cele mai animate locuri din oras: puburi autentice, magazine londoneze si oameni mereu in miscare in orice moment al zile, o aglomeratie frumoasa londoneza.

londra4

Parcurile Londrei sunt extraordinare, sunt considerate cele mai frumoase gradini englezesti. Iar daca aveti norocul sa mergeti la Londra in perioada targurilor de Craciun, Hyde Park va asteapta cu Winter Wonderland – cel mai frumos targ de Craciun din Anglia si cea mai mare piata de Craciun din Londra!

Londra nu are egal in lume, Londra este despre bunul gust, printi si printese, regi si regine, si are gust bun: nu ratati la Londra celebrul Fish&Chips!

Urmatoarea plecare la Londra – One day trip by plane este pe 12 Februarie 2017!

Vezi programul aici: http://holidayboutique.ro/excursii/o-zi-la-londra/

Sarbatoreste Valentine`s Day la Londra intr-o atmosfera romantica regala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calator in lume

Despre orice

Interviuri

Poezie

Vreau sa fiu turist in Romania!

  • Etichete