Retrospectiva 2017

20161126_1139432017 a fost un an special, un an plin de calatorii frumoase si oameni minunati pe care i-am intalnit in locuri de exceptie!

Prima calatorie din 2017 a fost la Roma, unde pe 15 Ianuarie am savurat Regina Italiei la o temperatura de 15 grade. A urmat pe 22 Ianuarie un tur de oras cu totul si cu totul special – Bucuresti! Merita sa-l iubesti!

Februarie a venit cu o surpriza pe care o asteptam de ceva timp – Israel! Israel nu este o vacanta, o excursie sau un pelerinaj! Israel este o treapta spirituala urcata in viata!

Au urmat excursii de o zi cu avionul la Londra si la Milano, apoi un al doilea weekend la Roma din 2017!

Martie a fost o luna plina: Irlanda – Dublin si fascinantele castele, excursii de o zi cu avionul la MilanoGlasgow si Roma, excursii de o zi cu autocarul in Romania la manastiri si degustari de vinuri si, bineinteles, romanticul si fascinantul Paris – moda, arta si parfum de iubire!

TRULLIAprilie a debutat cu nelipsita deplasare la Milano, la targul de turism BIT unde particip negresit in fiecare an. Excursiile de o zi cu autocarul la conace din Romania nu au lipsit nici acestea, iar vedeta lunii a fost circuitul Paste in Puglia, unde am avut ocazia sa traim cele mai frumoase procesiuni pascale in sudul Italiei, acolo unde acestea se pastreaza cel mai bine!

Mai este despre flori si lalele, asa cum m-am obisnuit de cativa ani – Olanda Paradisul Florilor – cea mai frumoasa gradina de flori de primavara. Au urmat diverse excursii de o zi si un weekend minunat in Belgia, unde am vizitat Bruxelles, Brugges, Gent si Oostende, cea mai frumoasa statiune belgiana la Marea Nordului.

Iunie a sosit cu Scotia si castele fascinante pe care le-am vizitat in vacanta de Rusalii.

Apoi m-am mutat la mare pana pe 30 august – Sfantul Alexandru!

3 luni pe litoralul romanesc, 3 luni de plimbari zilnice: Delta DunariiBalcic si Castelul Reginei Maria, Marea Neagra si in vara 2017! Am ales sa imi petrec vara acasa, pentru a povesti turistilor straini legende despre tara noastra. Este un sentiment nemaipomenit: turistii romani, surprinsi placut de litoralul romanesc si excursii frumoase, un proiect de succes de care sunt mandra impreuna cu colegii mei din Constanta!

Alexandra LazarescuSeptembrie a inceput cu Italia de Nord si Lacul Como, a urmat apoi excursia la Manastirea Prislop, un loc special, unde ma simt minunat, fiind nascuta in aceeasi zi cu Parintele Arsenie Boca. Tot in Septembrie am vizitat Lacul GardaVeronaVenezia cu insulele Murano si BuranoPadovaBologna, Parcul de distractii GardalandBergamo si Milano.

Octombrie m-a bucurat cu temperaturi de vara o saptamana in Israel si cu un minunat weekend la Paris, unde am trait tot felul de peripetii cu un grup minunat de doamne in capitala Frantei!

Noiembrie a fost o luna incarcata in excursii de o zi cu autocarul si cu avionul: Bucuresti, Intalnirile cu Spiridusii lui Mos Craciun, Londra cu cel mai mare si mai frumos targ de Craciun din Marea Britanie – Winter Wonderland!

Alexandra Claudia LazarescuDecembrie, ca in fiecare an, imi ofera privilegiul de a vizita Targuri de Craciun, care mai de care mai interesante si deosebite. 2017 m-a purtat la BudapestaPragaBratislavaViena si Cesky Krumlov. Am pasit in 2018 la Sarajevo, intr-un circuit superb si relaxant: Timisoara – Novi Sad – Sarajevo – Medjugorje – Mostar – Belgrad.

2018 se anunta aglomerat, interesant si plin de calatorii fascinante, deci nu imi pot dori decat sanatate si timp, nu doar pentru mine, ci pentru toti cei care ma inconjoara!

Va doresc tuturor un An Nou 2018 exceptional!

Cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calator in lume

Despre orice

Interviuri

Poezie

Vreau sa fiu turist in Romania!

  • Etichete