TARA MEA ESTE ACASA, IN ROMANIA!

Am vizitat 29 de tari, printre care si Romania. Ma pregatesc de tara cu numarul 30 si nu reusesc sa ma hotarasc la ea, pentru ca imi doresc ceva cu totul deosebit. Mi-ar fi placut sa vad 29 tari fara Romania, iar ROMANIA sa fie cea de-a 30-a tara: deosebita, speciala, pitoreasca, calda si frumoasa! Aici ma regasesc si aici sunt ACASA!

Ma consider un om fericit, pentru ca vad lumea, este cel mai frumos lucru si aici sunt cele mai frumoase amintiri. Calatorind inveti sa iubesti, calatorind inveti sa ierti, calatorind inveti ca niciodata nu esti prea departe de cei dragi, daca ei iti sunt cu adevarat dragi. Iar emotia de a reveni acasa, de fiecare data, este incomensurabila. De fiecare data cand trec frontiera inapoi ACASA, atunci cand pasesc din nou in TARA MEA, respir deja altfel.

Fiecare loc, fiecare tara, fiecare popor si fiecare om, de altfel, are povestea sa. Asa cum si eu am povestea mea, care care o voi impartasi celor ce-mi citesc blog-ul si revista, pentru ca fara voi, toti cei care ma sustineti si ma apreciati, nu as fi atat de fericita si implinita asa cum sunt astazi!

De aceea va scriu aici: www.travelmagazine.ro toate povestile pe care le aflu din locurile in care calatoresc, povesti aflate de la localnici sau de la ghizii destinatiilor respective. Iar aici: www.alexandralazarescu.ro va mai dezvalui cate putin din povestea mea.

Cu mare drag, ca de fiecare data cand ma adresez voua,

Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calator in lume

Despre orice

Interviuri

Poezie

Vreau sa fiu turist in Romania!

  • Etichete