Turism medical in tara Anei Aslan!

femeie-pe-un-pat-spa“Turism medical in tara Anei Aslan!” – mi-a placut enorm! – Clara Alexandrescu, medic cardiolog, Centre Cardio-Thoracique de Monaco din 2006, co fondator Cardiorec – Centrul de  Recuperare cardiovasculara, Corbeanca, Romania din 2012 (primul centru de recuperare privat dedicat exclusiv patologiei cardiovasculare).

Am participat la Forumul International pentru Turism de Sanatate, editia a IV-a, unde am avut ocazia sa revad o parte din medicii si profesorii alaturi de care am participat si la editiile trecute.

Directia catre care ne indreptam este cea corecta, iar discutiile, temele si argumentele de la aceasta editie a forumului au fost punctuale si cat se poate de obiective si realistice.

Inainte de deschiderea forumului, care a avut loc la Bucuresti, am vizitat impreuna cu grupul de medici, profesori si jurnalisti straini spitalele Sf. Constantin si Clinicco din Brasov, hotelurile O3zone si Ciucas din Baile Tusnad, cunoscuta drept cea mai mica statiune balneara din Romania.

In depresiunea Ciucului, intre muntii Harghita si Bodoc, la o altitudine de aproximativ 650 metri, se afla statiunea Tusnad, recunoscuta pentru calitatile terapeutice de exceptie, izvoare de ape minerale, mezotermale si mofete.

untitledNu a fost ales intamplator locul: Baile Tusnad, ci pentru ca Hotelul O3zone va deschide o sectie de geriatrie pilot, cu medici si tratamente Ana Aslan. O performanta exceptionala in domeniul turismului medical si un viitor bine conturat pentru pacientii care vor umple baza de tratament de la Hotel O3zone.

Asociatia Romana de Turism Medical si Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania au inteles ca singurul mod de a ne identifica la nivel international este un brand. Iata ca s-a materializat la Tusnad: sub umbrela Ana Aslan vom reveni in primele pozitii in lume in sectorul turismului medical.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calator in lume

Despre orice

Interviuri

Poezie

Vreau sa fiu turist in Romania!

  • Etichete