Ziua Internationala a Ghidului de Turism 2018 – Sarbatoare cu savoare!

grup ghizi

Ziua Internationala a Ghidului de Turism 2018 – Sarbatoare cu savoare!

grup ghizi110 ghizi de turism au vizitat 3 tari in 5 zile intr-o incursiune emotionanta prin Bucovina Romaniei, Ucraina si Republica Moldova, intr-un an istoric special – 2018 – 100 de ani de la Marea Unire!

Vizita in Bucovina Romaniei a cuprins Manastiri UNESCO – adevarate bijuterii: Sucevita, Moldovita si Voronet, precum si orasul Suceava cu Regina intregului tinut – Cetatea de Scaun a Sucevei. A urmat in program Ucraina cu impresionantul oras Cernauti, unde am vizitat centrul istoric de o frumusete remarcabila si Univeristatea din Cernauti. Deliciul degustarilor de vinuri ne-a susprins in Republica Moldova, la Chisinau, orasul subteran Cricova si Castel Mimi de la Bulboaca.

Conferinta Nationala a Ghizilor de Turism din Romania 19-23.02.2018 s-a deschis la Suceava, iar sesiunile au continuat in fiecare zi, alaturi de autoritati si oameni dedicati turismului. Initiativa acestui eveniment apartine lui Ciprian SlemcoHello Bucovina si a fost sustinuta de Federatia Nationala a Ghizilor de Turism din Romania, al carei Presedinte este George Vasiliu.

Evenimentul a fost unul remarcabil, foarte bine structurat, cu o ampla complexitate, cuprinzand toate zonele de interes turistic: istorie, arta, gastronomie, informatie culturala, ospitalitate si, nu in ultimul rand, credinta!

Pentru ca visurile sunt pentru toata lumea, dar se implinsc doar celor care cred in ele!

Felicitari tuturor, pentru organizare, pentru participare si pentru faptul ca am demonstrat ca suntem o echipa… aproape perfecta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calator in lume

Despre orice

Interviuri

Poezie

Vreau sa fiu turist in Romania!

  • Etichete