Despre Mine

In anul 2000 am scris prima poezie:

Eterne amintiri

Lumini ridicandu-se din mare                                                                    
Grabeau asfintitul oricum intarziat
Simteam cum ziua fusese o eternitate
Departe de tine sunt continuu !

Se lasa, iubite, noaptea
Si luna aluneca usor
Spre a-mi aprinde o lumina
In inima ta sa ajung !

Pasesc intr-o nemarginire calda

Unde visele toate se pierd
Si-atunci te-am strigat
Dar strigate sincere s-au spart acum deja reci
Iar eu te caut si azi in amintiri eterne !

Anii trec, iar eu visez si scriu lucruri frumoase pe care le simti ori le traiesti o singura data in viata. Sunt sentimentele traite de o persoana sensibila, o prietena a oamenilor si a tot ceea ce inseamna frumos.

Pe 10 Mai 2010, dupa 10 ani, se naste Un vis de stele, un volum de versuri cu sau fara rima ce te invaluie intr-o mireasma a dragostei, fie ca o simti ori nu acum, cand citesti poeziile, te transpui cu sufletul, mintea si corpul acolo, in lumea unui basm dintr-o lume ireala ce se vrea realizabila.

Calatoriile si vacantele imi sunt cele mai bune prietene, asa ca am inceput sa scriu si jurnale de calatorie din fiecare loc unde am avut norocul sa ajung. Vacantele le-am considerat intotdeauna oportunitati si m-am bucurat de fiecare loc vizitat, astfel mi-am putut forma o parere despre cum traiesc, cum gandesc si cum sunt zi de zi diverse popoare, calatorind in 37 de tari.

Am vizitat pana in prezent: Bulgaria, Grecia, Turcia, Cipru, Ungaria, Austria, Slovenia, Croatia, Serbia, Muntenegru, Bosnia si Hertegovina, Italia, Franta, Spania, Maroc, Portugalia, Anglia, Scotia, Irlanda, Belgia, Olanda, Germania, Cehia si Slovacia. Am avut norocul sa pasesc si in cele mai mici state ale Europei: Vatican, San Marino, Monaco si Luxembourg. Si tot norocoasa ma consider si pentru faptul ca m-am nascut in Romania, care este o tara absolut minunata, avand atatea locuri spectaculoase de oferit turistilor ce o viziteaza.

In anul 2015 am adaugat la lista cu tari vizitate: Republica Moldova (a 30-a tara pe care am vizitat-o), Polonia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Macedonia si Albania.

Iar 2016 mi-a adus bucuria de a fi in Elvetia – O minune si un loc absolut deosebit din Europa!

La 30 ani, imi amintesc de fiecare dintre cele 37 de tari vizitate, 53 de zboruri cu avionul (primul a fost in Ibiza in anul 2007 cu Tarom), 24 de insule exceptionale: Hydra, Poros, Egina (1996), Thasos (1999 – first time), Ibiza, Formentera (2007), Krk (2010), Cipru, Corfu (2011), Zakynthos, Kefalonia (2012), Lefkada, Itaka, Skiathos, Skopelos, Alonissos (2013), Sicilia, Nissi Ioanina, Evia (2014), Scorpios (2015), Isola Bella, Isola Madre, Isola dei Pescatori (Lago Maggiore, 2016), Monte Isola (Lago Iseo, 2016)….. and still counting!

Prima tara vizitata la 30 de ani a fost Israel – tara cu numarul 38 pentru mine. Si Palestina, desigur, a urmat 39. Israel este o treapta spirituala urcata in viata!

Am invatat plimbandu-ma, ca cea mai buna investitie in tine, ca om, pentru a te forma si pentru a intelege lumea in care traim aparent cu totii, dar de fapt, absolut separat, este, fara indoiala, CALATORIA.

Va invit sa savurati deliciul scrierilor mele, simtindu-va intr-un adevarat colt de relaxare aici.

Cu drag,

Alexandra L.

Calator in lume

Despre orice

Interviuri

Poezie

Vreau sa fiu turist in Romania!

  • Etichete