Despre o prietenie de 20 de ani!

Frumos, frumos, frumos!

Sa-ti poti intoarce gandurile inapoi si sa constientizezi o prietenie de aproape 20 de ani: Olivia Paunescu si Alexandra Lazarescu.

Ne cunoatem din scoala generala, am invatat impreuna in clasele 5-8. Pe atunci ne distram in Parcul Circului, in curtea scolii nr. 28, care ne-a ramas in suflet drept locul cu cele mai frumoase amintiri, cele mai inocente si pline de puritate momente ale vietii noastre – eram copii! Era perioada in care mergeam impreuna la pregatire la limba romana. Si imi amintesc perfect cofetaria de langa blocul doamnei profesoare Popescu, acolo unde inainte de lectie ne indulceam intotdeauna cu o prajiturica cu ciocolata. Purtam cizme la fel pe atunci, inalte si mulate pe picior, de catifea sau piele intoarsa neagra si fustita deasupra genunchiului. Exemplu de scolarite!
Anii de liceu ne-au purtat pe drumuri diferite in timpul orelor de curs: eu am invatat la Neculce, Olivia la Caragiale. Insa niciodata prea departe, pentru ca in timpul liber ne intalneam des: la plimbare, la distractie, chiar si la club. Din clasa a 10-a incepusem “sa avem voie la discoteca”. Iar dupa bacalaureat drumurile noastre s-au unit din nou la scoala, amandoua fiind studente la Academia de Studii Economice Bucuresti.Au urmat perioade frumoase atat profesional, cat si personal pentru amandoua. Olivia era reporter la Pro TV pe atunci, iar eu lucram intr-un callcenter in Bucuresti, unde conduceam mai bine de 150 de oameni. Si da, amandoua am facut facultate de stat la zi in tot acest timp in care munceam 12-14 ore pe zi. Dar niciodata nu am neglijat distractia. Imi amintesc de toate plecarile noastre la mare ca si cum ar fi ieri. Am mers odata cu un yaht din Mamaia pana in portul Constanta, si am stat amandoua sus pe punte, ne-au stropit toate valurile! Imi amintesc si cand am stat la Olimp, la Belvedere sau la Cocor si mancam la Ciresica. Imi amintesc fiecare moment petrecut impreuna!

S-a terminat si facultatea si am inceput sa ne specializam in mastere, asa-i la moda! Dar in tot acest timp am lucrat in continuare. Olivia prezenta stiri sportive la Digi 24, iar eu dupa o perioada in care am lucram intr-o companie multinationala, la HP, am inceput sa lucrez in turism. Incepeam sa ne regasim incet-incet si sa intram pe drumul nostru, cum s-ar spune. A fost un risc imens. Eu am lasat “job-ul meu stabil si sigur” dorindu-mi din tot sufletul sa lucrez in zona turismului, Olivia pe-atunci lasa reportajele ca sa prezinte stiri sportive. Mereu ne amintim cu zambetul pe buze: ”Daca nu risti, nu castigi!”
Iar in ultimul timp traim cea mai fericita etapa a vietii noastre, atat profesional, cat si personal. Eu ofer turistilor evenimente deosebite si vacante frumoase prin Agentia de turism Holiday Boutique, cel mai frumos proiect profesional al meu, nascut din pasiune, dorinta, calitate si experienta acumulata in ani buni. Olivia prezinta matinalul la Antena 1 si se ocupa si de Atelierul de croitorie Orlette, un proiect minunat, nascut din pasiune imbinata cu necesitate.
Este incredibil de frumos inca sa te intalnesti cu un om pe care il cunosti de 20 de ani, un om care iti este prieten si cu care ai impartit multe momente frumoase!
Olivia, draga mea, iti multumesc ca existi intre putinele mele prietene! Iar despre implinirea personala pregatesc un alt articol, pentru ca nu am loc sa descriu aici atatea sentimente. Nu pierdem niciun moment important al vietii noastre, pe care il povestim intotdeauna in cel mai mic detaliu.
Cum as descrie eu o prietenie de 20 de ani? Povestile pe care nu le spui oricui si momentele pe care nu le traiesti cu oricine!
Cu mult, mult drag,
Alexandra L.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *