Asteptand cheia succesului

Sovata

Sovata

In Romania se afla o treime din izvoarele de ape minerale si curative din Europa. Iar dupa Franta, Romania ocupa locul 2 in Europa in acest segment.

Asa am citit in carti, asa am invatat la scoala, insa realitatea este cu totul alta. Acestea sunt resurse doar, din pacate exploatate mult prea putin.
Ce asteptam oare? Sa vina strainii sa ne invete cum sa ne folosim resursele? Sa ne vanda cineva cheia succesului pentru a reusi in turism? Cam asa se intampla, cel putin la Sovata deocamdata.

Danubius Hotels Group este cel mai mare prestator de servicii balneare din Europa Centrală, deținând un portofoliu de 56 hoteluri, în Ungaria, Marea Britanie, Cehia, Slovacia și România. Danubius Hotels Group preia hotelurile Sovata si Bradet si le transforma din locatiile clasificate la 2 stele, ajunse ruine la 40 ani de la momentul construirii lor, in hoteluri de 4 stele. Astfel aceste unitati de cazare din Sovata, impreuna cu baza de tratament si toate dependintele devin un loc demn de apreciat si laudat in sectorul turismului.

Am spus demn de apreciat si datorita pozitiei lor, deloc de neglijat, in centrul statiunii balneo-climaterice de interes national Sovata, intr-un punct chiar de belvedere, privelistea asupra Lacului Ursu fiind una exceptionala la oricare balcon v-ati afla.

Hotelul Danubius Health Spa Resort Brădet **** și-a deschis în această vară porțile  pentru turiștii care își doresc un sejur relaxant, terapii antistres sau terapii  balneare în condiții premium.

În urma unei investiții de peste 7 milioane de euro, Hotelul Brădet, anterior hotel de 2*, s-a transformat în cel mai nou și mai modern hotel din stațiunea Sovata, inclus în categoria de lux 4* superior. Poziționat  pe nișa serviciilor antistres, cu mesajul „No stress. Balance your life”, Danubius Health Spa Resort Brădet este printre puținele hoteluri din țară care oferă pachete turistice antistres (terapie integrată body &mind), pentru reechilibrare fizică și psihică. În lunile de vară, efectul de relaxare poate fi completat de băile în Lacul Ursu, cu apă sărată, singurul lac heliotermic din Europa.

Trebuie sa mergeti la Sovata, sa petreceti un sejur la Hotelul Danubius Health Spa Resort Brădet **** si surpriza va fi pe masura: Vreau sa fiu turist in Romania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calator in lume

Despre orice

Interviuri

Poezie

Vreau sa fiu turist in Romania!

  • Etichete